2009 ja sitä ennen tehtyjä töitä

 Tähän sivuun olen kerännyt töitä koulun ensimmäiseltä vuodelta ja sitä aiemmalta ajalta.

Nämä ikkunat ovat tulosta lasityökurssilta. Ne ovat tehty eteisen oveen sopiviksi. Töissä on yhdistettynä tiffany- ja lyijykiskotekniikkaa.
Ensimmäisenä oppijaksona alottaessani opinnot oli keramiikan peruskurssi. Sieltä tuotoksena oli tämä tuikkusarja.Nämä työt ovat tehty rakutekniikalla.

Tässä pikku rasiassa pintaa on kuvioitu sellakan avulla ja se on ilman lasitetta. Musta väri on syntynyt rakupoltolla.Pihaan olen tehnyt pari patsasta, yhden mosaiikin pöydäksi ja vesiaiheen.Nahkatyön kurssilla oli materiaalina parkkinahka. Siitä sain aikaiseksi nämä kaksi tuotetta.
Toinen on erittäin tilava rahapussi, johon mahtuu kaikki mahdolliset etukortit ym. järjestykseen ja toinen on kotelo vanhalle raamatulle.
Ikonimaalaustakin tuli kokeiltua.


Tässä kaikki, mitä sain puu- ja metallitöissä aikaiseksi. Tämä oli ensimmäinen kerta koskaan, kun olen näistä materiaaleista mitään tehnyt. Eivät olleet oikein minun materiaaleja. Puusta voisi vielä joskus jotain ihan oikeasti yrittää, mutta metalli... enpä usko, että enään teen ellei ole pakko. Tuo enkelitorso taitaa muuten olla töitteni kehnoimmasta päästä! Se on sorvausharjoitus, jolle yritin keksiä jotain käyttöä. Samalla tuli harjoiteltua kuparilevyn pakotusta. Torso toimii kynttilänjalkana.

Punontaa. Leipäkori ja makrameepöllö.

Mosaiikkia. Ensimmäinen on lasia ja jälkimmäinen keramiikkaa.

Huovutettu hattu ja huovuttamalla uudistettu valoverhon pala.


Kudontatyönä tein mattoja kolme, kaksi vaaleampaa ja yhden tummemman.