tiistai 26. helmikuuta 2013

On taas kulunut useita kuukausia edellisestä päivityksestä. Ei ole oikein ollut mitään kuvia tänne laitettavaksi. Muutama päivä sitten päivitin kaupan sivuja Punomossa ja laitan samoja kuvia nyt sitten myös tähän, ihan vain ilmoittaakseni, että harrastusta riittää vielä. Nyt viimeksi olen tehnyt näitä painokuviointeja. Yhä enemmän on viime aikoina ollut mielessä aloittaa taas maalaaminen. Se on puuhastelua, jossa pystyy kyllä irtaantumaan arjesta täydellisesti. Jos jotain näyttökelpoista syntyy, niin tänne blogiin ne sitten päätyy.
Pidin tästä voikukka- kuviosta sen verran, että tein itselleni vielä yhden koristetyynyn sen aiemmin tehdyn verhon kaveriksi. 
Keittiöpyyhkeitä ja tyynynliinoja tein myös samalla kuviolla myyntiin. Pyyhe on 60 cm x 45 cm ja 100% hamppua. Se on hyvä materiaali pyyhkeeksi hyvän imukykynsä ansiosta.


Varastoista löytyi jo opistolla painettu pellavainen kankaanpala, josta tein koristetyynyn päälisiä myyntiin. Päälisen koko on 40 cm x 40 cm. Seulakin oli vielä jäljellä ja painoin tällä kuviolla myös muutaman tyynynliinan. Tyynynliinojen koko on 50 cm x 60 cm.
Tällä koivu- kuviolla tein myös muutaman koristetyynynpäälisen. Koko on sama 40 cm x 40 cm ja materiaali 100% pellava.


1 kommentti:

  1. Moi! Terveisiä artesaanikaverille! Löysin blogiisi hetki sitten, mutta nyt vasta muistan kommentoida! Tätä on mukava lukea ja käsityösi ovat ihania!

    VastaaPoista